Dj's : Marc De Schepper, Rudi (La Cita ), Vital & Evo . Jaarlijkse sitebenefiet party voor de Belgium Popcornoldies site.

Telkens één van de meest succesvolle party's in DE popcorntempel van het land, dancepalace Forum Berlaar. Tevens zijn er weer 3 mooie prijzen te winnen met het inkomticket.

Steun de Popcornoldies.Be site met uw aanwezigheid . Het is deze site en de organisatie ervan, die de popcornoldies nieuw leven ingeblazen hebben de laatste 10 jaar. Dit is spijtig genoeg niet door iedereen in dank afgenomen hetgeen te zien aan de vele huidige boycot , -acties, -organisaties en -dj’s, die nu Popcornland herschapen hebben in een chaos en verdeeldheid. Dit heeft niets meer te maken met liefde voor de popcornoldies.

Vandaar een reden te meer om er NU bij te zijn. Volgende dj’s verlenen gratis hun medewerking aan deze benefiet party : door Dj's Marc De Schepper, Rudi ( La Cita ), Vital en Evo. Zij gaan ervoor zorgen het nodige exclusieve popcorn- en ambiance geweld zorgen - zorg dat je erbij bent. Deuren open om 21 uur.